Benvinguda

Pereprat

Benvolgudes i benvolguts:

Em complau donar-vos la benvinguda al lloc web de l’Associació Catalana d’Esport Adaptat (ACEA). Aquesta associació sense afany de lucre, fundada per tres entitats llargament vinculades al món de l’esport adaptat, te com a un dels seus objectius agrupar clubs i entitats que reconeguin la importància de les activitats esportives adaptades a les persones amb diversitat funcional i treballar per la seva divulgació i promoció, tot defensant-ne els seus interessos comuns.

Per fer esport, tothom fa el sacrifici econòmic de desplaçar-se i creiem que fora bo que els costos que aquests moviments generen es puguessin repartir entre tots. Un dels objectius de l’ACEA és el fet de donar protagonisme a les seves entitats sòcies, especialment als clubs esportius, amb la creació de competicions itinerants, en les quals aquests clubs puguin mostrar el seu potencial esportiu tant quan participen en les seves pròpies poblacions com quan ho fan lluny d’elles.

L’esport adaptat no ha de ser una activitat avorrida per a ningú, ans bé, ha d’englobar a tothom, tot i què això impliqui crear nivells o categories. A l’ACEA hi seran benvingudes totes les entitats i clubs, sigui quin sigui el seu nivell esportiu. De fet, una de les raons de ser de l’ACEA és la de posar l’associació al servei dels clubs, mai els clubs al servei de les entitats que els engloben.

En aquest missatge, vull agrair a les tres entitats que han fundat l’associació (Fundació Fedamar, Club Esportiu Màgics- Grup Barna i Club Esportiu Horitzó). la seva dedicació i el seu esforç per detectar les necessitats actuals de l’esport adaptat i per unificar criteris de cara a la tasca que encara està per fer.

Per acabar aquest missatge de benvinguda, vull encoratjar tots els club esportius i entitats que estigueu vinculades a l’esport adaptat, a què us uniu a l’ACEA, en el convenciment que junt tindrem més força per fer pujar l’esport adaptat al nivell que creiem que li pertoca.

Una salutació cordial.

 

Pere Prat i Tomás