Èxit del torneig de futbol 7 en la presentació de l’ACEA a Rubí

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

La presentació de l’Associació Catalana d’Esport Adaptat (ACEA) no va poder tenir un millor escenari que la celebració d’un torneig triangular de futbol 7 adaptat a Rubí, en el què s’hi van congregar tres dels millors equips catalans del moment.

Amb la participació de la Penya Blaugrana Special Barça de Barcelona, el Club de Futbol Gurbins de Vic i la Penya Blaugrana Special Barça del Maresme, Rubí va poder gaudir d’una matinal emocionant i disputada, a l’hora que va servir per donar a conèixer l’ACEA a tothom. Aquesta associació d’entitats, de nova creació, pretén incentivar la promoció i la divulgació de l’esport adaptat entre les entitats que hi estan afiliades.

Pel que fa al resultat del torneig, el campió va ser la Penya Blaugrana Special Barça de Barcelona, el segon classificat el C. F. Gurbins i el tercer classificat la Penya Blaugrana Special Barça del Maresme.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, Sr. Juan López, i de la Regidora de Serveis a les Persones, la Sra. Marta García. A més, hi van col·laborar 4 voluntaris del C. E. Horitzó i el Sr. Paco Serrano que va col·laborar arbitrant els tres partits.

A partir d’aquesta presentació a l’ACEA li queda un llarg camí per recórrer en el món de l’esport adaptat, tal i com va fer esment el senyor Pere Prat, president de l’entitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s