La Penya Barcelonista Special Barça de Barcelona i Maresme, nou soci de l’ACEA

En la seva assemblea general ordinària del dia 16 de juny d’enguany, els socis de la Penya Barcelonista Special Barça de Barcelona i Maresme van acordar adherir-se a l’Associació Catalana d’Esport Adaptat (ACEA).

Amb aquest fet rellevant, l’ACEA dona la benvinguda a un nou soci que, a més, participarà el 30 de juny a la Festa de l’Esport Adaptat de Rubí, en la qual l’ACEA promocionarà el torneig de futbol sala que s’ha organitzat per aquest esdeveniment. La Penya Barcelonista Special Barça de Barcelona i Maresme participarà en aquest quadrangular aportant-hi dos equips, un de Barcelona Ciutat i l’altre del Maresme.

Benvinguts a l’ACEA!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s